ДИСЦИПЛІНИ ЗА ВИБОРОМ  

   

Життя факультету  

   

Наукове товариство студентів та аспірантів  

   

Служби університету  

   

Uncategorised

DVD

Запрошуємо 6 квітня 2019 року до НПУ імені М.П. Драгоманова на День відкритих дверей. Або ж дивіться онлайн-трансляцію за посиланням  https://youtu.be/R2S67dSRYnA

Вул. Пирогова, 9; поч. об 11.00.
Вхід вільний

Правила прийому 2019: http://www.vstup.npu.edu.ua/uk-ua/pravyla-pryiomu
Перелік освітніх програм: http://www.vstup.npu.edu.ua/uk-ua/perelik-osvitnikh-prohram

Колектив факультету історичної освіти вітає в.о. декана факультету, к.і.н., доцента Мелещенко Тетяну Володимирівну з високою нагородою – медаллю за сумлінну працю! Це знак народної пошани, недержавна загальноукраїнська відзнака з особливим статусом, якою нагороджують осіб, що сумлінно виконують свої обов'язки і сприяють розвитку та процвітанню країни та засвідчує висловлення поваги суспільства.

Зичимо міцного здоров’я, успіхів і не зупинятися на досягнутому!

Деталі та особливості вступної кампанії до магістратури розміщено за посиланням

5 грудня 2017 р. на базі факультету історичної освіти відбувся  круглий стіл з обговорення навчальної програми «Громадянська освіта та методика її навчання» для студентів педагогічних ВНЗ».

9.11.2017 р. не відходячи від старих добрих традицій відбувся дебют першокурсника 2017! Студенти подарували море позитивних  емоцій, радісних посмішок та веселих жартів. Головними героями доброго гумору стали знамениті випускники, старшокурсники, викладачі, керівництво! Свято пройшло у родинній добрій атмосфері! Великою приємністю став візит особливого гостя -  ректора Віктора Петровича Андрущенка, якому щира подяка за підтримку студентства, теплі слова та відверте спілкування! Ми радіємо, що факультет історичної освіти поповнився талановитими, креативними і позитивними людьми! Будемо рухатися вперед до нових перемог!