ДИСЦИПЛІНИ ЗА ВИБОРОМ  

   

Життя факультету  

   

Наукове товариство студентів та аспірантів  

   

Служби університету  

   

Події

 

 AI n6mU8 4 1Доброю традицією стала в Інституті освіти посвята у першокурсники-історики, що відбувається восени кожного року.

Під час церемонії, яку традиційно проводить заступник директора професор Вєтров І.Г. та активісти Студентської Раді існституту,  студенти-новачки проходять ритуал, який зобов'язує їх памятати, що вони обрали історичний фах. І ця спеціальнсть буде із ними протягом всього життя, не дивлячись ким ці люди стануть у майбутньому.

Фотозвіт із цієї події дивіться нижче:

 

 DSC004116 жовтня у Інституті історичної освіти відбувся урочистий захід, присвячений святу Покрови Пресвятої Богородиці.

На честь свята найдостойніші викладачі та студенти отримали пам'ятні відзнаки від керівництва Інституту.

По тому відбувся концерт.

Нижче - фотзвіт із події

На початку нового навчального року відбулася традиційна зустріч дирекції та викладачів Інститутут історичної освіти з першокурсниками.

02

Директор Інституту історичної освіти, д.і.н., професор Сушко О.О.

Новоспеченим студентам НПУ ім.М.П.Драгоманова розповіли про керівництво та науково-педагогічний склад Інституту, ознайомили із історією та традиціями навчального підрозділу та побажали успіхів на студентській ниві. 

 

Обкладинка В_сник_аграрної__стор_ї Інститут історичної освіти НПУ ім.М.П. Драгоманова разом із   Національним університетом біоресурсів та природокористування України та Державною науковою сільскогосподарською бібліотекою Національної аграрної академії наук України заснували та успішно випускають науковий журнал "ВІСНИК АГРАРНОЇ ІСТОРІЇ". Відзначимо, що у цьому році це наукове видання було включено як фахове видання до переліку Департаменту атестації кадрів Міністерства освіти і науки України.

31 березня 2016 року у Миколаївському обласному краєзнавчому музеї «Старофлотські казарми» завідувачем кафедри джерелознавства та спеціальних історичних дисциплін факультету історичної освіти НПУ імені М. П. Драгоманова, доктором історичних наук, професором Олександром Валентиновичем Потильчаком було прочитано відкриту лекцію на тему: «Українське музейництво на початку ХХІ століття: виклики та відповіді».

 

Дочірні категорії